diumenge, 6 de febrer del 2011

Mitja de Granollers

"La Mitja" com és coneguda , és una de les millors curses de Catalunya, i ho demostra la xifra rècord que ha assolit en l'edició del 2011, 8500 participants.
El podi ha estat dominat pels kenians, guanyador Erick Kibet amb 01:03:25, era impressionant veure com tirava, els populars encara pujavem cap a la Garriga i els elit volaven cap a Granollers ja de baixada,  completant el podi Thomson Cherogoni 01:03:40 i Rafael Iglesias Borrego 1:04:26. En dones la primera classificada Ruth Matebo 1:14:26.
Per a l'expedició de l'Europastry Team, era la primera participació en aquesta cursa. Desconeixíem el traçat i tot i que el perfil de la cursa no era pla, ens imaginàvem una mitja mes plana. No es així, fins el quilòmetre 10 constant pujada i alguna darrera rampa tot arribant a la Garriga que exigeix un esforç supletori. La tornada tot i que en principi en baixada, enganya hi ha algun canvi de ritme trencacames.
Les temperatures també han estat altes, un pel massa pel gust dels corredors. Molt remarcable el suport del públic, els carrers plens de gent donant ànims, grups de batucada, etc.. i no només en el final com passa a moltes, en aquesta en poques ocasions corres sol.
Les sensacions al arribar a meta, de cursa dura, maca, i amb ganes de tornar l'any vinent.


Ara ja toca pensar en la propera a Cambrils... on els DOTS seran protagonistes.

       



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada