dimarts, 15 de març del 2011

Marxa dels Castells de la Segarra

 L'Europastry Team participa a la Marxa dels Castells.


La Marxa dels Castells de la Segarra va néixer l’any 2000 arran que un grup d’amics de la comarca de la Segarra va tenir la inquietud de dur a terme una nova activitat de caire excursionista . Aquesta nova iniciativa havia de reunir algunes característiques determinades per fer-la atractiva. Es va creure ideal que els castells de la comarca per si sols ja podien representar un atractiu, alhora que el paisatge que ens ofereix la comarca a l'inici de la primavera, amb el seu verd intens i els arbres florits, podia acabar d’arrodonir l’espectacle de la caminada.

Foto J.M Labrador
L'itinerari escollit té una distància de 54 quilòmetres i un desnivell de poc més de 1200 metres acumulats. L’altiplà de la Segarra ens ofereix un terreny de pujades i baixades constant, però sempre de poca importància. Els pobles que es poden visitar durant el recorregut, que cada any canvia de sentit. És a dir un any va en sentit del rellotge i el següent en sentit antihorari, són Cervera, Guissona, les Pallargues, Florejacs, l'Aranyó, Montcortès, Castellnou d'Oluges entre altres.
 
En aquesta edició mes de 2000 persones participaven en aquesta marxa de resistència que com a novetat incloïa  I Marxa dels Castells PLUS  de una distància de  70,280 km   i de un  desnivell acumulat: 1938 metres, amb un  temps màxim per realitzar-la de 12 hores.

Els tres membres del Europastry Team participants a la Marxa van escollir el traçat tradicional i el van completar arribant a Guissona sense patir més que el normal per una  prova com aquesta.

En Marc Llorach amb un temps de 06:32  minuts va ser el primer del team  en arribar a meta i dels 60 primers del total de la marxa,  en Jose Perez i Ferran Martínez arribaven a Guissona amb un temps de 08:05 minuts i entraven dels 100 primers. Un gran resultat per un esforç tan gran.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada