diumenge, 3 d’abril del 2011

1er Duatló Ciutat de Valls

Valls és una ciutat que en les darreres setmanes ha generat força notícies per les competicions que s'hi han celebrat. Especialment la Mitja Marató i la primera duatló que organitzada pel Facvac Triatló i USK team feien que a la capital de l'Alt Camp es veies una prova d'aquestes característiques per primera vegada.

El recorregut de 5 km a peu,18 en BTT, i 2,5 finals eren força rapits doncs no hi havia excessiu desnivell ni dificultats tècniques que superar.

El team assistia al Duatló amb força interes i en alguns dels components com a primera experiència, que veien els resultats ha estat molt satisfactoria.

El tret de sortida que era previst per les 10 del matí es va retardar, les categories inferiors prenien la sortida en una bona iniciativa per part dels organitzadors per fomentar aquest esport tan complert.

La sortida dels sèniors va ser rapida, es preveia una cursa a altes revolucions, els primer classificats feien tot el recorregut en menys de 56 minuts.




Pels membres del equip ha estat una grata jornada i ha servit de test per a futures participacions en duatlons i fins i tot en triatlons.



El proper cap de setmana l'Europastry Team participarà a la Cursa Bombers de Barcelona, a la travessa Cinc Cims de Castellar del Vallès i a la pedalada de Sarral "La Sarralenca".
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada