dimecres, 26 de setembre del 2012

Triatló Popular de Tarragona

El passat diumenge es va disputar a la ciutat de Tarragona una nova edició de la Triatló Popular; una prova que, coincidint amb les festes de Santa Tecla, serveix per fer promoció d'aquest esport.

Els participants haurien de superar els 300 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta de muntanya i per acabar 4 quilòmetres de cursa a peu. La meteorologia va ser perfecte, tot i que a primera hora el cel era força gris. 

L'Europastry Team varem  ser presents a la triatló amb un bon grup d'atletes. 


A primera hora i just abans de la sortida, molt bon ambient i foto de grup. Després d‘un breu briefing per explicar els detalls de la prova i dels traçats, ja era tot a punt per la sortida. El primer tram de natació es va realitzar a la platja del Miracle, amb força públic animant als triatletes. El circuit de BTT, d‘uns vint quilòmetres de recorregut, sortia de la platja del miracle per anar direcció al Serrallo i d‘allà agafar la llera del Francolí fins el Pont del Diable. En aquest tram hi havia les rampes més dures i algun que altre sender tècnic que feien la prova més divertida. La cursa a peu, darrera de les disciplines, va transcórrer pel port de Tarragona, en un tram completament plà ideal per als més ràpids.

 Eduard Gonzalez (Europastry Team) : 01:36:21
 Alber Marimon (Europastry Team)       01:42:21
 Alex Martinez : (EuropastryTeam)       01:42:56
 Rafa Poveda : (Europastry Team)        01:49:15

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada