dijous, 2 de setembre del 2010

2ª Travessa Borges Montblanc

Segona edició de la Travessa Borges-Montblanc, una marxa de resistència de 52 km i 2400 metres de desnivell acumulat.
En aquesta ocasió tres components del team es van apropar fins a la població de Borges Blanques a l'Urgell, per prendre sortida en una marxa de la copa catalana organitzada per la Federació de entitats excursionistes de catalunya (FEEC).
La sortida a les 07:00 del mati obliga a matinar, doncs per a afrontar amb garanties aquest repte s'ha de sortir minimament preparat, i l'alimentació es un puntal bàsic. El viatge fins a Borges repassant les dades de la travessa i fent una ullada als avituallaments que hi ha previstos. S'ha de dir que en aquest aspecte i en general la organització ha estat de 10.
La travessa és molt planera, però reserva al final del recorregut els màxims desnivells, això vol dir que no es pot donar tot, cal reservar forces per al final.

La pujada a l'Ermita de la Santisima Trinitat aprop de Poblet i la pujada a Sant Joan aprop de Montblanc, son dures i amb els quaranta i pico quilòmetres a les cames, es fan eternes. La climatologia ha estat força propicia i tot que feia calor ni molt menys la que hi havia tres dies abans que era infernal.

Els tres integrants del equip, Jose, Ferran i Àlex van acabar la marxa i ja estan pensant en nous reptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada