diumenge, 5 de setembre del 2010

Cursa Vall Arrabassada

Cursa Vall Arrabassada 2010
El diumenge cinc de setembre i a la ciutat de Tarragona, es va celebrar la tercera edició de la cursa Vall de l'Arrabassada. En aquesta ocasió es feien dos curses un 5000 i un 10.000 consistent a donar dos tombs al circuit curt. Normalment aquesta cursa, enceta la temporada per a molts tarragonins i l'ambient és força atractiu.
Aproximadament hi han participat 600 atletes, entre els que hi havia una representació del Europastry Team.

La calor ha estat important i segurament s'han patit les darreres bufetades de l'estiu. Amb un recorregut suau, però ni molt menys per fer marca, el traçat del circuit ha fet passar als corredors, per el costat de l'Arrabassada, pujada pel passeig marítim Rafel de Casanova,continuar  fins a Via Augusta, trencar cap al carrer del Bisbe Antoni Deig, baixada pel carrer de Ernest Lluch, llarga recta de pujada i baixada pel carrer Joan Fuster i Ortells i encarar la recta final al carrer Salvador Espriu.

Una cursa que servira per posar la maquinaria a punt de cara als propers compromisos del equip. En aquesta cursa hi han participat per part del Europastry Team, Javier Bergua, Eduard Gonzalez, Rafael Poveda i Àlex Martinez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada