dimecres, 17 de novembre del 2010

l Marató Costa Daurada

Europastry, el fabricant de pa i brioixeria congelada, ha estat col.laborador oficial de la I Marató de la Costa Daurada, que es va celebrar el passat diumenge. Els corredors en arribar a meta podien degustar els Dots, un dels productes estrella de la companyia. Aquestes rosquilles ensucrades o de xocolata han endolcit l'arribada dels esforçats atletes.
Europastry no només ha participat com a col.laborador; l'equip multidisciplinar, que ara fa uns mesos es va presentar en societat, ha estat present en la cita.
En aquesta ocasió l'Europastry Team feia la presentació de la nova equipació i assistia a la cita amb atletes amb diversos objectius. Destacar el debut en la distancia de Filipides de Norma German Cajamarca i Rafael Manuel Poveda. La fémina de l'equip afrontava el repte amb una preparació més aviat curta i, tot i així, ha finalitzat la prova arribant a meta amb un temps de 04:06:00, un excel.lent resultat. També es llicenciava en la distancia mítica Rafa Poveda, aquest amb un entrenament a consciència durant els darrers mesos que ha donat els seus fruïts entrant a meta amb 04:01:00. Rafa ha agraït el enorme treball fet per el company Eduard Gonzalez que el va acompanyar els "primers" 24 km. Segons paraules del propi atleta, aquest va ésser de gran ajuda.

L'altre component del team en entrar a meta de la marató ha estat Marc Llorach amb un temps de 03:46:00.
Paral·lelament a la prova de 42 k es va disputar un 10 k on hi participaren Lluís Mallorquí  i Àlex Martínez.
Ara l'objectiu dels atletes del Europastry Team, és la Mitja Marató de Tarragona que es celebra el proper 28 de Novembre.