diumenge, 28 de novembre del 2010

19 Mitja Marató Ciutat de Tarragona

L'Europastry Team ha participat en la gran jornada atlètica celebrada a Tarragona, en la dinovena edició de la Mitja Marató de la ciutat amb un gran èxit de participació, com ho demostren els 1907 arribats a meta.
Els components del Europastry Team han assolit els objectius amb els que arribaven a aquesta cita i dos dels tres components han aconseguit millor marca personal.

El matí es preveia fred, però un sol radiant ha aconseguit escalfar una mica l'ambient i ha estat perfecte pel desenvolupament de la cursa.
El traçat de la mitja, estrenat l'any passat, combina el zigzag pels carrers de Tarragona amb llargues rectes interminables, com les de la zona del polígon Francolí o les de l'Arrabassada, amb els darrers quilòmetres per la zona del far. L'arribada al barri del Serrallo sempre ple de gent animant dóna l'alè que moltes vegades es troba a faltar.

La mitja de Tarragona arriba en un bon moment de la temporada i per les seves característiques és ideal per intentar millorar la marca personal.
Desembre és mes de curses solidaries i de Sant Silvestre. Els integrants del Team participaran en diverses d'aquestes proves, entre elles la "Cursa dels Nassos" o a la Sant Silvestre de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada