diumenge, 29 de maig del 2011

Cursa de Muntanya Paüls

La cursa de muntanya de Paüls amb 23 km i amb 2000 metres de desnivell positiu és la prova més exigent del circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre.
El traçat, en el que s’han de superar quatre pics emblemàtics per sobre dels mil metres d’altura (Mola Grossa, Piló del Montsagre, Punta de l’Aigua i Joan Gran), posa a prova la resistència dels corredors.
Els membre del Team, Lluís Mallorquí, Edu Gonzalez i Àlex Martínez participaven per primera vegada en aquesta cursa tant exigent. 
El tret de sortida puntual, a les 9 de mati, des de la plaça i pels carrers de Paüls, on per començar a escalfar les cames els corredors han fet el primer quilòmetre per encarar la pujada de gairebé 6 quilòmetres fins arribar al primer cim, la Mola Grossa. 
La successió de pujades i baixades per corriols, crestes i fins i tot amb alguna  grimpada donen idea de la duresa del traçat pel "Parc Natural dels Ports". 
Una cursa que s'ha de viure, amb una organització excel.lent, amb un marcatge impecable i amb tot un poble dedicat a cuidar dels que per un dia vénen a gaudir corrent de la natura en estat pur. 
L'equip estrenàvem equipacio d'estiu i l'hem agraït, en els trams assolellats on regular la temperatura corporal és tasca difícil.
A l'arribada ganes de descansar i deixar recuperar els cossos castigats pel esforç, ara toca pensar en els propers reptes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada