diumenge, 15 de gener del 2012

Mitja de Sitges 2011


Edu entrant a meta.         www.labolsadelcorredor.com


Aquest darrer diumenge dia 15 de gener es va celebrar la 29ª Mitja Marató de Sitjes  + Cursa de 10 Km.  El tret de sortida de la cursa era previst per a les 10.15 del matí.  El dia estava una mica tapat i la temperatura era força agradable per l’època de l’any en que ens trobem.  La representació de Corredors Valls en aquesta cita fou, com sempre, força important, atletes del FACVAC, AAEET, Club Atlètic Montblanc, Europastry Team, etc.  El circuit constava de dues voltes de uns 10,5 Km. per als participants a la Mitja i una única per als corredors de la cursa de 10Km.  Es tractava de un circuit força pla, si exceptuem dues rampes bastant dures que ens trobavem a mig recorregut.  Es calcula que la participació en aquesta cursa fou superior a les 4.500 persones, el que ens dona una idea de la importància que té ara mateix en el calendari de curses a Catalunya.
Els resultats de Corredors Valls foren excel.lents, destacant la onzena plaça del Jordi Toda amb un fantàstic temps final de 01:13:53h i que li serveix de guia de cara al gran repte del mes de març, juntament amb altres companys, per la Zurich Marató de Barcelona. Des d’aquestes linies, donar l’enhorabona també a tota la resta dels nostres atletes que van realitzar uns grans temps finals en aquesta cursa.
La següent gran cita al calendari arriba la primera setmana de febrer amb la Mitja Marató de Granollers, considerada la Mitja més important del nostre país en aquests moments i un fantàstic test de cara a la Marató de Barcelona del proper mes de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada