dimecres, 2 de maig del 2012

18ena Cursa de Fons Montblanc

El passat dimarts dia 1 de maig es va celebrar, la 18ª Cursa de Fons de l’Ermita de Sant Josep a Montblanc.  La sortida estava programada a les 10 del matí.  Un total d’uns 300 corredors van prendre  part a la sortida.  El dia fou solejat i la temperatura força agradable, fins i tot, al final del recorregut es va notar una mica la calor.  Representant a l’Europastry Team va participar l’Edu González.  Després de la Marató de Barcelona i de la Cursa de Muntanya de Sanaüja,  tocava tornar a una cursa ràpida de 10Km.  En aquest cas, aquesta cursa és una mescla de circuit d’asfalt i de camins de Muntanya amb un kilòmetre de pujada força pronunciat.  El resultat final va ser un temps de 44’15” i 70è a la classificació general, i la sensació d’haver fet una molt bona cursa.  De totes maneres, el millor fou l’ambient que es va respirar com cada any i l’organització de la mateixa, que any rere any se supera i ofereix una cursa molt atractiva, amb molts regals i cuidant fins el darrer . Esperem tornar-hi l’any vinent.